Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юлія Тимошенко

Субота, 23 березня 2019, 18:48

Тимошенко готова стати Головнокомандуючою України

Юлія Тимошенко

Кандидатка у президенти відвідала Червоноград з виборчою програмою.

Кандидат в президенти, лідерка ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що готова стати Головнокомандуючою Збройних Сил України попри свою стать.

"Жінка-Головнокомандувач ніколи не вестиме бізнес в країні-агресорі і ніколи не займатиметься корупцією", – сказала кандидатка сьогодні, виступаючи у Червонограді. 

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Тимошенко зауважила, що шахтарі працюють за мінімальну зарплату, яку місяцями не виплачують. За її словами, шахти у Червонограді "закинуті і не інвестуються".

Лідерка "Батьківщини»" заявила, що за її прем'єрства ухвалили закон про престижність шахтарської праці, піднявши працю шахтарів на найвищий рівень.

"Це не лише праця, це енергетична незалежність України і здатність відмовитися від частини природного газу. Ми тоді піднімали вугільну галузь і зараз піднімемо" – сказала Тимошенко.

Сьогодні у Червонограді відбувся мітинг ВО "Батьківщина", під час якого виступила кандидатка у президенти України Юлія Тимошенко.

На зустріч прийшло близько 800-1000 людей.

Нагадуємо, згідно з соціологічним опитуванням, 15% львів'ян підтримують Тимошенко як кандидата у президенти

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.