Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

автомобілі без знаків

Facebook поліції

Понеділок, 25 березня 2019, 11:25

У Львові чоловік викрав 2 номерні знаки з автомобілів

автомобілі без знаків

На Володимирав Великого патрульні затримали крадія номерних знаків з 2 автомобілів.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області на своїй Facebook-сторінці.

Вчора близько 21 год на вул. Володимира Великого правоохоронці помітили невідомого чоловіка, який щось тримав рукою за курткою та поводився підозріло. У поліцейських виникла підозра, про те, що в чоловіка можуть бути при собі заборонені в обігу речовини. Патрульні провели поверхневу перевірку і виявили 2 однакові номерні знаки.

Чоловік зізнався, що викрав їх з автомобіля ЗАЗ Vida припаркованого неподалік. Також, патрульні встановити, що цей чоловік зняв номерні знаки з автомобіля Renault Megane та закинув їх на гаражне приміщення.

Затриманий – 30-річний львів’янин, раніше судимий за крадіжки. У нього при собі були заготовлені записки з номером телефону, такі ж, як залишені на лобовому склі автівок.

На місце події викликали слідчих Франківського відділу поліції. В присутності понятих речові докази вилучили. Патрульні встановили власників транспортних засобів, яким належать номерні знаки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.