Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

виборча дільниця

Понеділок, 25 березня 2019, 12:31

73 тисячі поліцейських контролюватимуть роботу виборчих дільниць в Україні

виборча дільниця

Загалом порядок під час виборів президента України 31 березня забезпечуватимуть більше 135 тисяч правоохоронців.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як заявив сьогодні перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, до забезпечення правопорядку під час виборів президента залучать понад 135,4 тисячі правоохоронців, з них понад 72,5 тисячі – саме поліцейських.

«Ми забезпечили охорону 199 окружних виборчих дільниць. Залучено близько 400 поліцейських. Розпочав роботу міжвідомчий оперативний штаб. До його складу увійшли представники всіх підрозділів Міністерства, які відслідковують, аналізують ситуацію для прийняття відповідних рішень. Відсьогодні весь особовий склад Міністерства внутрішніх справ переводиться на посилений варіант несення служби», – зазначив Сергій Яровий.

За його словами, всього з початку передвиборчої кампанії на території держави зареєстровано 3945 повідомлень про події, пов’язані з виборами. З них за 210 фактами відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. 

Нагадаємо, ЦВК додатково виділила 6,7 млн грн на президентські вибори-2019, відтепер загальна сума витрат складає 282 млн грн. Також на президентських виборах 2019 року не буде відеоспостереження на дільницях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.