Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пограбування банку

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 25 березня 2019, 13:41

У Львові затримали фальшивого грабіжника банку

пограбування банку

В рамках тренування "зловмисник" намагався пограбувати відділення банку, проте його затримали поліцейські.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

До приміщення кредитно-фінансової установи у Львові зайшов чоловік. В  операційному залі він, обравши зручний момент, під погрозою застосування вогнепальної зброї почав вимагати грошові кошти.

Працівниця каси, скориставшись тривожною кнопкою, повідомила про це на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони у Львівській області. Звідти інформацію передали наряду реагування поліції охорони та в чергову частину територіального відділу поліції.

Поліцейський, який забезпечував охорону даного банку, отримавши інформацію про спрацювання тривожної сигналізації та побачивши на відеомоніторах зловмисника, заблокував виходи із закладу. Після цього дав команду чоловікові кинути зброю та лягти обличчям до підлоги. Тим часом прибув наряд реагування поліції охорони, який і затримав злочинця.

Як вияволося під прикриттям пограбування проходило спільне тренування банківських працівників та поліцейських охорони у Львові. Подібні навчання проводять для відпрацювання на практиці навичок оперативного реагування та припинення правопорушень. Вони також дають змогу перевірити професійність нарядів та їхню здатність ефективно діяти у непередбачуваних ситуаціях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.