Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

поліція

Понеділок, 25 березня 2019, 15:47

Під час виборів на Львівщині для охорони порядку залучать більше 8,5 тис. правоохоронців

поліція

Поліцейських Львівщини перевели на посилений варіант несення служби під час президентських виборів.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

У Львові та області до охорони публічного порядку під час виборів Президента України будуть залучені більше 8,5 тис. правоохоронців.

За словами очільника поліції Львівщини Валерія Середи, охороняти публічний порядок під час виборів спільно з працівниками Головного управління Національної поліції у Львівській області будуть військовослужбовці Національної гвардії України, працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій, курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ та військовослужбовці Державної прикордонної служби України.

Зокрема, працюватимуть додаткові слідчо-оперативні групи для належного реагування на звернення про скоєння правопорушень та додаткові наряди вибухотехніків та кінологів для реагування на повідомлення про виявлення небезпечних чи підозрілих предметів.

"Правоохоронці охоронятимуть виборчу документацію, слідкуватимуть за дотриманням публічного порядку поблизу кожної виборчої дільниці, а також виконуватимуть усі функції, передбачені чинним законодавством. Поліцейські, які будуть нести службу не за місцем реєстрації, зможуть проголосувати", – заявив Валерій Середа.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.