Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська міськрада

П'ятниця, 29 березня 2019, 14:35

Міськрада Львова профінансувала Винники та Брюховичі на майже 5 мільйонів

Львівська міськрада

Із бюджету Львова для Винник і Брюхович виділили 4,5 млн грн на розвиток інфраструктури.

Про це йдеться у розпорядженні №113 міського голови Львова Андрія Садового від 26 березня 2019 року.

Андрій Садовий розпорядився надати з бюджету розвитку міста 4,5 млн грн субвенції міському бюджету Винник і Брюхович на розвиток інфраструктури цих міст.

"Управлінню фінансів департаменту фінансової політики провести фінансування за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету Львова в сумі 4 500 000 грн", – йдеться у документі.

З цих коштів для міського бюджету м. Винники передбачено 2 500 000 грн, а для смт. Брюховичі – 2 000 000 грн.

Контроль за виконанням даного розпорядження покладено на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Геннадія Васьківа.

Зазначимо, у березні Винники отримали із бюджету Львова 5 млн грн на розвиток інфраструктури, а смт. Брюховичі у листопаді минулого року міськрада профінансувала на 4 млн грн.

Нагадаємо, у Винниках планують облаштувати транспортну розв'язку вартістю 24 млн грн, а на початку цього року у Львівській міськраді наголосили, що планують створити центри надання адімністративних послуг у Винниках.

Додамо, у серпні керівником Народного дому Брюховичів призначили Наталію Барчишин. Його ремонт коштував Львівській міськраді 1 млн грн.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.