Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Середа, 27 березня 2019, 12:16

Більшість фракцій Львівської облади виступила проти підтримки Порошенка головами районних рад

Львівська облрада

Керівники 8 фракцій Львівської облради підписали документ, де закликали голів окремих районних рад не проштовхувати свого кандидата.

Про це йдеться у заяві. підписаній керівниками фракцій.

Керівники фракцій ВО "Свобода", "Самопоміч", ВО "Батьківщина", "Громадянська позиція", "УКРОП", Народний контроль", Радикальна партія і Народний рух України у Львівській обласній ради підписали документ, в якому висловили обурення підтримці декількома головами районних рад кандидата у президенти України Петра Порошенка.

Зокрема, в документі йдеться про те, що голови райрад порушили Конституцію, адже підписали заяви про підтримку кандидата без відповідних рішень сесій чи доручень районних рад.

"Хочемо наголосити, що в районних радах Львівщини представлено багато політичних сил, які мають своїх кандидатів у Президенти. Обов'язок влади - як державної, так і місцевого самоврядування, забезпечити чесні та прозорі вибори, а не займатися проштовхуванням того чи іншого кандидата", – йдеться у тексті заяви.

Нагадаємо, 13 березня депутати Львівської обласної ради звернулися до Верховної Ради щодо реформування сфери оборони.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.