Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Петро Порошенко

city-adm.lviv.u

Четвер, 28 березня 2019, 16:12

Центр Львова перекрили через приїзд Порошенка

Петро Порошенко

Сьогодні проїзд проспектом Свободи перекрито через приїзд президента Петра Порошенка.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні ввечері президент Петро Порошенко проведе Народне віче у Львові біля пам’ятника Т. Шевченкові, відтак проспект Свободи закрили для транспорту.

Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», також у зв’язку з перекриттям вулиці біля ЛНУ ім. Франка, тролейбуси № 2, 9, 12 курсують за зміненим маршрутом – вони розвертатимуться на вул. С. Бандери і їхатимуть в зворотному напрямку.

Однак, як заявив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, Львівська міська рада не давала жодних погоджень щодо перекриття руху транспорту у центрі міста і що це ініціатива УДО.

«Місто вказівки на перекриття вулиць і зміни в русі транспорту не давало. Також перекриття вулиць ніхто з містом не погоджував. За наявною інформацією, фізично на рух тролейбусів повпливали управління державної охорони, у зв’язку із приїздом президента. Рух громадського транспорту в центрі міста паралізовано» – сказав Сергій Бабак.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.