Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

нові авто

loda.gov.ua

П'ятниця, 29 березня 2019, 11:12

Сільські лікарні Львівщини отримали 43 автівки

нові авто

Нові повнопривідні авто дозволять медикам дістатися навіть найвіддаленіших населених пунктів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні, 28 березня, під час медичного форуму, заступник голови Львівської ОДА Роман Филипів вручив сімейним лікарям нових сільських амбулаторій ключі від 43 автомобілів.

Автівки марки Renault Duster є повнопривідними джипами з підвищеною прохідністю, що має дозволити медикам дістатися навіть в найвіддаленіші населені пункти.

Варто зазначити, що Львівській області виділили понад 370 млн грн в рамках програми Президента України «Підвищення доступності та якості медичного обслуговування в сільській медицині» на будівництво 43 нових амбулаторій. Нині триває будівництво 39 лікарень.

Нагадуємо, Львівщина є одним з регіонів, який відстає у будівництві сільських лікарень. За словами міністру регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубко, лідерами в будівництві нових амбулаторій є Харківська, Дніпропетровська, Луганська, Кіровоградська та Рівненська області.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.