Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

П'ятниця, 29 березня 2019, 18:25

29 березня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 29 березня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що екс-начальник Головного управління військової розвідки Міноборони, колишній голова Служби безпеки, кандидат у президенти України Ігор Смешко заявив, що вийде в другий тур президентських виборів. 

За його словами, соціологічні опитування не відображають реальної картини майбутніх президентських виборів. Він зазначив, що "потрібну" соціологію замовляють тільки ті кандидати в президенти, у яких на це є гроші. Наприклад, це представники чинної влади. 

Також українці цікавилися тим що 31 березня в Україні переведуть годинники на літній час. У неділю о 3:00 стрілки годинника доведеться перевести на годину вперед.

Вперше до переведення часу вдалася Німеччина та її союзники в Першій світовій війні заради того, щоб зберегти вугілля. Через рік і інші європейські країни перейняли цей досвід.

Досі, як і в 1916 році, коли ця практика тільки була введена, переведення годинників використовують для економії ресурсів та використанні світлового дня, що називається, по максимуму.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

- 1-15 квітня у Золочеві та селах району стартують планові знеструмлення;

- Львівська міськрада дозволила Львівській кондитерській фабриці "Світоч" добудувати нові приміщення на вул. Ткацькій;

- у зв’язку із ремонтом електромереж з 2 до 19 квітня мешканці деяких сіл Мостиського району та Мостиська залишаться без світла.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.