Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

дільниця

Понеділок, 1 квітня 2019, 12:40

Виявлені на дільницях порушення не вплинули на результати виборів

дільниця

Комітет виборців України запевнив, що порушення виявлені в першому турі не вплинули на його результати

Про це повідомляє ГО "Комітет виборців України".

У громадській організації КВУ констатували, що порушення під час голосування не мали системного характеру й не могли суттєво вплинути на результати волевиявлення громадян.

"Офіційні спостерігачі КВУ зафіксували низку проблем і порушень під час організації процесу голосування і під час підготовки до його проведення, однак ці порушення не мали системного характеру й не були такими, які могли б суттєво вплинути на волевиявлення громадян" – сказав глава КВУ Олексій Кошель.

Нагадуємо, ЦВК має намір оголосити про другий тур президентських виборів після остаточного підрахування результатів. Згідно з останніми даними, лідером у першому турі президентських перегонів стає Володимир Зеленський, який набрав 30,40% голосів виборців. Другу сходинку посів чинний Президент України Петро Порошенко з результатом в 16,36% голосів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.