Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська прокуратура

Вівторок, 2 квітня 2019, 12:32

У Львові судитимуть чоловіка за напад на таксиста

Львівська прокуратура

Зловмиснику загрожує позбавлення волі від 7 до 10 років.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Львівська місцева прокуратура №1 повідомила про підозру 36-річному мешканцю Винників, якого звинувачують у розбійному нападі на водія таксі.

Відомо, що подія сталася 27 березня в приватному таксі служби «Економ». Зловмисник завдав водію декілька ударів цеглиною в обличчя та спробував викрасти в нього золотий ланцюжок. Під час бійки прикраса впала на підлогу авто. Постраждалий вискочив з салону авто, але зловмисник наздогнав таксиста і почав його душити.

Чоловік забрав золотий ланцюжок вартістю 120 тис грн, шкіряну сумочку з грошима, банківською карткою та телефоном і втік з місця події. Загалом, сума завданим збитків склала майже 132 тис грн.

Личаківський районний суд Львова обрав для підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.  

Дії зловмисника, який раніше вже скоював тяжкі злочини, підпадають під ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України, яка передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі від 7 до 10 років з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.