Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вулиця Замарстинівська

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 2 квітня 2019, 14:36

У червні відкриють відремонтовану частину вулиці Замарстинівської

вулиця Замарстинівська

Через 2-3 місяці обіцяють відкрити першу відремонтовану ділянку до вулиці Циганівка.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Продовжуються роботи з реконструкції вул. Замарстинівської, на ділянці від вул. Липинського до вул. Гайдамацької. 

Станом на сьогодні прокладено 462 м водопроводу, діаметром труби 160 мм, на ділянці до вул. Гайдамацької. Також змонтовано 6 залізобетонних колодязів.

Після укріплення ґрунту цементним розчином на ділянці 102 м, розпочалися роботи із заміни каналізаційного колектора. Вже змонтовано 197 м каналізаційної труби діаметром 1600 мм. Збудовано 9 нових каналізаційних камер для підключення існуючих каналізаційних мереж житлових будинків та 9 дощоприймальних колодязів.

Як повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР  Андрій Білий, вулицю Замарстинівську планують поступово відкривати для руху пішоходів і проїзду транспорту. Зокрема відрізок від вул. Липинського до вул. Циганівка планують відкрити через 2−3 місяці.

Дорога буде вимощена бруківкою. Вся бруківка, яка була демонтована, потім буде використана для замощення дорожнього покриття. Після реконструкції трамвайна колія буде розташована з лівої сторони, та буде двосторонній рух машин. Біля трамвайних зупинок будуть кишені для індивідуального транспорту.

"Зараз проводимо додаткову геологію ґрунтів ділянки від вул. Липинського до вул. Торф’яної, щоб паралельно проводити роботи по двох напрямках, тобто від вул. Липинського до вул. Гайдамацької і до вул. Торф’яної, щоб до кінця року виконати весь об’єм робіт згідно з проектом" – розповіла в.о. директора ЛКП «Львівавтодор» Оксана Єстеферова.

До 1 грудня цього року планують повністю закінчити цей об’єкт і відкрито його для руху транспорту.

Нагадаємо, з 22 лютого у Львові перекрили для руху транспортних засобів вул. Замарстинівську (від вул. Липинського до вул. Дашкевича).

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.