Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

судова справа

Середа, 3 квітня 2019, 11:58

У Львові судитимуть сутенерку з Вінниччини

судова справа

Жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 4 до 7 років.

Про це повідомила прес-служба прокуратури у Львівській області.

Сьогодні, 3 квітня, Львівська місцева прокуратура №2 скерувала до суду обвинувальний акт щодо 30-річної мешканки Вінниччини, яку підозрюють у сутенерстві.

Відомо, що в липні минулого року зловмисниця найняла шістьох жінок для заняття проституцією та орендувала два приміщення у Львові для надання платних сексуальних послуг.

Також жінка організувала рекламу борделю в мережі Інтернет зі вказаним номером телефону, за яким можна було зробити попередній запис. Сутенерка  забезпечувала своїх працівниць усім необхідним, зокрема засобами контрацепції.

За годину виконаної роботи жінки отримували 1 тис грн – половину зарплатні віддавали зловмисниці.

Нині Залізничний районний суд Львова розглядає кримінальне провадження стосовно обвинуваченої.

Дії жінки підпадать під ч.2 ст.302 Кримінального Кодексу України, яка передбачає відповідальність у вигляді обмеження волі до 5 років або позбавлення волі на цей же строк. Також, згідно ч.2 ст.303 Кримінального Кодексу, за вчинені дії підозрювана може отримати покарання у вигляді позбавлення волі від 4 до 7 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.