Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Середа, 3 квітня 2019, 14:44

«Батьківщина» і надалі домагатиметься здійснення стратегії Нового курсу – Івченко

ВО "Батьківщина"

Політична сила Юлії Тимошенко переконана: зміна прізвищ керівництва держави не приведе до суттєвих змін.

Тільки чітка стратегія відродження та становлення може дати Україні надію на те, що ситуація покращиться. Про це в ефірі телеканалу «НАШ» заявив народний депутат фракції «Батьківщина» Вадим Івченко.

Він нагадав, що Новий курс, покроковий план дій виходу з кризи, не один рік команда Юлії Тимоешнко розробляла разом із провідними фахівцями різних галузей.

«І ми готові надалі відстоювати наші пропозиції та втілювати їх у життя», – наголосив політик.

Окрім того, Вадим Івченко зазначив, що одним з факторів перемоги Володимира Зеленського на виборах стало те, що Юлія Тимошенко під час передвиборчої кампанії відтягнула весь адміністративний та інший негатив на себе.

«Зеленський отримав голоси не випадково. Так, люди вже втомились від брехні, корупції, популізму та обіцянок, які команда Порошенка навіть не думає виконувати. Але одним з факторів його перемоги стало те, що саме Тимошенко відтягнула на себе весь шквал негативу та наклепів з боку нинішньої влади. Щодо того, як він скористається цією форою у другому турі – побачимо», – вважає народний депутат. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.