Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Петро Порошенко

П'ятниця, 5 квітня 2019, 11:02

У крові Порошенка не виявили жодних психоактивних речовин

Петро Порошенко

Сьогодні Петро Порошенко пройшов тест на наявність психоактивних речовин у крові – медики нічого не виявили.

Про це повідомляє Українська правда.

Як заявив сьогодні головний лікар Київської міської наркологічної клінічної лікарні "Соціотерапія" Володимир Ярий, експрес-тест не показав психоактивних речовин в організмі президента Петра Порошенка, а аналіз на алкоголь буде готовий за дві години.

За його словами, Порошенко пройшов у медпункті НСК лікарський огляд та здав біологічні зразки для проведення лабораторного токсикологічного дослідження.

Дослідження проводили чотири медичні установи Києва – дві приватні й дві комунальні: "Борис", "Медіком", Лікарня швидкої медичної допомоги та Наркологічна лікарня Києва, а також використовували декілька способів виявлення психоактивних речовин в організмі.

"Це були і швидкі тести, результати яких я вже маю можливість оприлюднити: жодної психоактивної речовини знайдено не було", – пояснив Володимир Ярий.

Нагадаємо, вчора НСТУ заявило, що підготує проведення дебатів між кандидатами в президенти України Володимиром Зеленським і Петром Порошенком 19 квітня. Також вчора ЦВК опрацювала 100% голосів: у другий тур виборів проходять Володимир Зеленський і Петро Порошенко. 

Крім цього, сьогодні ЦВК оголосила свою позицію щодо дебатів кандидатів в президенти України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.