Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Клепарівська, 15

П'ятниця, 5 квітня 2019, 16:44

На вулиці Клепарівській збудують стоматологічну клініку

вул. Клепарівська, 15

Львівська міськрада дозволила розширити за рахунок надбудови закинуте приміщення на вулиці Клепарівській, 15 під стоматологічну клініку.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію Тетяні Копитко нежитлових приміщень з розширенням за рахунок надбудови та влаштування додаткових приміщень у рівні першого поверху на вул. Клепарівській, 15 під стоматологічну клініку.

Будівля, яку планує реконструювати Тетяна Копитко, розташована на земельній ділянці на вул. Клепарівській, 15.

 

У міськраді встановили, що висота будівлі після реконструкції не повинна перевищувати 7,75 м (що визначається від найнижчої відмітки поверхні землі до закінчення конструктивної частини стін останнього поверху). При необхідності граничну висоту будівель узгодити з Державним підприємством "Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького".

Приміщення знаходяться у межах історичного ареалу Львова, тому будівництво здійснюватиметься з дотриманням будівельних норм відповідно до Закону України "Про охорону культурної спадщини".

Нагадаємо,у грудні 2018 року, Львівська міськрада дозволила львівському стоматологу добудувати нові поверхи у його офісі на вул. Л. Перфецького, 14.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.