Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

площа Ринок

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 8 квітня 2019, 16:36

Москаленко інкримінує Ганущину цеглопад на Площі Ринок

площа Ринок

Львівська міськрада проводить розслідування і відхрещується від будинку, який належить Львівській облраді.

Про це повідомив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко на своїй сторінці у Facebook.

Сьогодні вранці на площі Ринок 17 з будинку обвалилася цегла. У Львівській міськраді наголосили, що будинок не перебуває на балансі міста.

Андрій Москаленко зазначив, що будинок є власністю Львівської обласної ради.  

"Сьогодні вранці під час виконання реставраційних робіт – відбулось обсипання елементів даху, через те, що орендар ТОВ "Полтурак" проводить реставрацію даху. Натомість місто жодних дозволів на роботи на даху не видавало" – повідомив Андрій Москаленко.

За його словами будинок є пам'яткою національного значення. З міськрадою є погоджена можливість майбутньої реставрації фасаду, саме тому там встановлено риштування.

Він також повідомив, що Управління охорони історичного середовища проводить розслідування і вже перевірили документи і дозволи орендаря. За результатами перевірки документів визначать міру відповідальності.

Нагдаємо, сьогодні вранці, 8 квітня, на площі Ринок 17 цегла та штукатурка з фасаду будинку обвалився на пішохідну зону.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.