Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

прикордонна служба

Вівторок, 9 квітня 2019, 16:36

У двох пунктах пропуску Львівщини спростили проходження прикордонного та митного контролю

прикордонна служба

У пунктах пропуску "Смільниця" та "Грушів" запровадили експеримент щодо послідовності здійснення прикордонного та митного контролю.

Про це повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

З 1 квітня та до початку червня у двох пунктах пропуску Львівщини "Смільниця" та "Грушів" прикрдонники запровадили експеримент із послідовності здійснення прикордонного та митного контролю.

Зокрема, тепер під час виїзду з України подорожуючі спочатку проходять процедуру паспортного контролю, їх дані прикордонники вносять у базу, які автоматично передаються у базу даних митниці.

"Тому немає необхідності інспектору митниці ще раз вносити цю інформацію. Крім того, одночасно здійснюється прикордонний та митний огляд автомобіля. А це дозволяє уникнути дублювання функцій та зменшити час необхідний для перетину кордону", – наголосили у Держприкордонслужбі.

Ці зміни мають зменшити час, необхідний на проходження прикордонно-митного контролю.

Додамо, у грудні 2016 року у пункті пропуску "Краковець – Корчова" створили додаткову смугу руху для українців, що мають авто з українською реєстрацією, а також для громадян ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.