Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

НСК Олімпійський

dt.ua

Середа, 10 квітня 2019, 13:04

НСК «Олімпійський» розпочав переговори щодо дебатів між Зеленським та Порошенком

НСК Олімпійський

Адміністрація стадіону отримала запити на проведення дебатів від представників обох кандидатів у президенти.

Про це повідомила адміністрація стадіону НСК «Олімпійського».

Сьогодні, 10 квітня, адміністрація «Олімпійського» повідомила на офіційному сайті, що до них надійшло два запити на проведення дебатів від представників Володимира Зеленського та Петра Порошенка.

Від Зеленського надійшов запит на проведення дебатів 19 квітня, від Порошенка – 14 та 19 квітня.

Керівництво стадіону вже розпочало переговори з представниками обох кандидатів щодо забезпечення проведення президентських дебатів.

Нагадаємо, сьогодні телеканал «Суспільне» заявив про те, що дебати відбудуться 19 квітня навіть за відсутності обох кандидатів. Загальна вартість проведення дебатів на НСК «Олімпійський» може обійтись у 20 мільйонів гривень. Однак ЦВК може надати з держбюджету лише близько 6 мільйонів гривень.

До того ж, вчора голова національної телерадіокомпанії Зураб Аласанія запропонував організувати ток-шоу після президентських дебатів, які мають відбутися 19 квітня.

Крім того, керівництва МВС та Нацполіції обговорили організацію охорони на стадіоні НСК "Олімпійському" на час проведення дебатів.

Додамо, Володимир Зеленський відмовився від проведення дебатів у студії "Суспільного" і наполягає, щоб зустріч із суперником Петром Порошенком відбулася саме 19 квітня на стадіоні НСК "Олімпійському". Натомість ЦВК наполягає, що президентські дебати мають відбутися в телестудії "Суспільного".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.