Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Понеділок, 15 квітня 2019, 10:00

Порошенко чекає Зеленського на дебати

Петро Порошенко

Петро Порошенко призначив Володимиру Зеленському нову дату дебатів.

Про це повідомляє РБК-Україна. 

Як заявив чинний президент Петро Порошенко, він планує провести дебати з кандидатом у президенти Володимиром Зеленського сьогодні в ефірі телеканалу ICTV.

"Мене, так само як і вас, запросили на ефір ICTV "Свободу слова". Я буду там. Не бійтеся, дебати – це не страшно. У вас буде можливість розповісти громадянам про свої плани", – підкреслив Петро Порошенко.

За його словами, він зробить все для проведення дебатів із Зеленським у ефірі "Суспільного", а також закликав його прийняти участь в ефірі програми "Свобода слова".

Нагадаємо, вчора Петро Порошенко прибув на НСК "Олімпійський" для дебатів із Володимиром Зеленським, однак останній не з'явився. Раніше Зеленський заявив, що хоче провести дебати з Петром Порошенком на НСК "Олімпійський" 19 квітня, дебати на стадіоні можуть обійтися у 20 мільйонів гривень, тим часом як ЦВК виділив майже 6 мільйонів гривень з державних коштів.

Додамо, Олег Синютка піде з посади очільника Львівської ОДА, якщо Пертро Порошенко не переможе на виборах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.