Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

безпека вашого дому

vkysnik.ru

Реклама,   Понеділок, 15 квітня 2019, 11:01

Чому все більше людей вирішують встановити броньовані двері у своєму будинку?

безпека вашого дому

Коли в домі є цінне майно, або є підстави хвилюватись про особисту безпеку там безпеку членів сім′ї, слід подбати про захист свого житла.

Аби не дозволити пройти в дім зловмисникам, на вікна встановлюють грати чи спеціальні рольставні, а звичайні двері замінюють броньованими. Замовити якісні броньовані двері можна у сертифікованих виробників, наприклад, за посиланням http://dveri.com.ua/. А перед тим, як купувати таку конструкцію, варто дізнатись, на що звернути увагу, щоб бронедвері перетворили дім на укріплену фортецю.

Як захистити дім за допомогою броньованих дверей?

Щоб бронедвері справились із своїми завданнями, потрібно дотримуватись наступних пунктів:

Правильно зробити вибір

Броньовані двері поділяються на класи захисту, відповідно до того, яким впливам і чинникам вони можуть протистояти. Необхідно адекватно оцінити рівень потенційної небезпеки, і вибрати двері, які оптимально підходять для тих чи інших цілей. Так, якщо можливі спроби злому за допомогою фізичної сили людини чи ручних інструментів, доцільно зупинитись на дверях 1 – 3 класів а якщо загроза більш серйозна, і злодії можуть застосувати «потужніші» засоби – краще обрати конструкцію 4 – 6 класів.

Замовити двері у надійної компанії-виробника

Двері, які виготовляє фірма, мають відповідати вимогам ДСТУ і бути сертифікованими. Сертифікати про проходження випробувань підтверджують захисні властивості дверей, тому їх наявність гарантує належну якість.

Професійно встановити конструкцію

Монтаж бронедверей і коробки не може виконуватись самостійно. По-перше, для цього потрібні спеціальні вміння й інструменти. По-друге, непрофесійно встановлена конструкція може частково втратити свої характеристики: наприклад, недостатньо міцна фіксація дверної коробки робить видавлювання останньої простою справою для злодіїв.

Які функції, крім захисних, повинні виконувати бронедвері?

Якісні броньовані двері також сприяють пожежній безпеці, затримуючи вогонь. Крім цього, вони забезпечують шумоізоляцію та збереження тепла в приміщенні. Сучасні двері підвищеної стійкості мають естетичний вигляд, тому також прикрашають собою будинок і не привертають зайвої уваги. Останній фактор є важливим, оскільки часто надто помітні заходи безпеки провокують злочинців на незаконні дії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.