Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

програма 1с для бухгалтерів

OLX.ua

Реклама,   Понеділок, 15 квітня 2019, 13:00

Бухгалтерія 1С: що це і як працює?

програма 1с для бухгалтерів

Сучасні інформаційні технології настільки стрімко розвиваються, що їх вплив помітно у всіх сферах людського життя, особливо – у бізнесі.

Так, якщо вчора ідея комп’ютеризації виробництва, м’яко кажучи, викликала об’єктивно-зумовлені сумніви, то сьогодні необхідність використання автоматизованих систем бухгалтерії та обліку не лише не викликає сумнівів, а ще й зумовлена актуальними тенденціями ринку. Наприклад, як показала практика, компанії, що використовують програмне забезпечення 1с онлайн https://www.cloud.net.ua/1c_online.html, встигають обробляти значно більше замовлень, при меншому штату співробітників, аніж компанії, без подібного софту – що робить їх більш конкурентоспроможними.

Що таке 1С і навіщо це потрібно бізнесу?

1С – спеціалізоване програмне забезпечення для комплексної автоматизації комерційних та виробничих процесів. Використання цього софту дозволяє автоматизувати:

Облік складських остатків підприємств та комерційних установ - актуальну інформацію про будь-які товарні позиції чи вироби можна отримати у режимі реального часу з точністю до кожної окремої одиниці;

Ведення бухгалтерії та складання податкових звітів – недостачі та проблеми з податковими інспекторами залишилися у минулому;

Взаємодію між різними установами компанії, наприклад – між торговельним представником, складом, бухгалтерами та юр. відділом;

Інформаційний обмін між веб-сайтом, мобільними додатками, серверним ядром системи 1С та стороннім софтом, що використовується у конкретній компанії – більше не треба наймати десятки ІТ-спеціалістів.

Декілька нюансів, що роблять 1С кращим вибором для бізнесу в Україні

Дане програмне забезпечення з самого початку створювалось з урахуванням вітчизняних корпоративних традицій та особливостей ведення бізнесу у СНД і пострадянському просторі. Завдяки цьому, інтерфейс даного ПЗ за умовчанням має усі ті необхідні функції, за інтеграцію котрих у аналогічні ПЗ, треба доплачувати окремо. Окрім того, 1С не потребує адаптації під «наші» умови податково обліку – усі відповідні звіти, декларації та бланки іншої податкові документації, вже інтегровано у програмний комплекс.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.