Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Богдан Копитко

dyvys.info

Понеділок, 15 квітня 2019, 19:30

Поліція затримала виконавців замаху на львівського кримінального авторитета

Богдан Копитко

Сьогодні на Київщині поліція із застосуванням зброї затримала трьох громадян, які готували замах на кримінального авторитета зі Львова.

Про це повідомив генпрокурор Юрій Луценко у Фейсбуці.

"ГУНП в Київській області 15.04.19 затримало збройну групу з трьох осіб, які чинили збройний опір. За попередніми даними ця група готувала фізичну ліквідацію львівського кримінального авторитета на замовлення невстановлених на даний час осіб з числа жителів Львівської області як помсту за замовлення організованого замаху на вбивство 29.08.2016 львівського бізнесмена Богдана К." – написав він.

Нагадаємо, в травні 2017 року поліція завершила розслідування замаху на львівського бізнесмена Богдана Копитка, під час якого загинуло троє осіб. Прокуратура скерувала до суду кримінальне провадження щодо організатора замаху та чотирьох його виконавців на голову спостережної ради ПАТ "Львівський холодокомбінат" Богдана Копитка.

Замах на Богдана Копитка стався 29 серпня 2016 року. У Старому Селі, що в Пустомитівському районі, вибухнуло авто, внаслідок чого загинуло троє стажерів-охоронців підприємства "Львівський холодокомбінат", головою спостережної ради якого є Копитко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.