Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львів

Середа, 17 квітня 2019, 15:48

У Львові провалили тендер на розробку системи пішохідних знаків для туристів

Львів

Центр розвитку туризму Львова відмінив закупівлю на розробку проекту інформаційно-орієнтаційної системи для пішоходів Львова через брак учасників.

Львівське комунальне некомерційне підприємство "Центр розвитку туризму м. Львова" відмінило тендер у системі ProZorro на розробку проекту інформаційно-орієнтаційної системи для пішоходів Львова, який переможець тендеру мав подати до 31 грудня 2019 року.

Аукціон стартував 15 квітня, своє документи для участі у нього подав лише один учасник – підприємець Петро Нагірний, однак закупівлю відмінили, адже для її проведення потрібно не менше двох учасників. Додамо, очікувана вартість послуг становила 1 850 000 грн.

Як вказано у закупівлі, система пішохідних знаків є продовженням проекту "Створення туристично-інформаційної інфраструктури Львова" 2007-2010 рр. Проект має на меті підвищити доступність та зрозумілість міського простору, збільшить рівень обізнаності щодо його основних елементів серед гостей та мешканців міста та стимулювати пішохідну активність.

Задачі проекту:

- обґрунтувати методику проектування системи пішохідних знаків Львова;

- сформувати інформаційну архітектуру міського простору у заданих межах;

- обґрунтувати принципи та засоби комунікації інформації у міському просторі;

- обґрунтувати носії інформації, принципи їх встановлення та конструктивне вирішення;

- створити робочі проекти всіх елементів системи пішохідних знаків Львова у заданих межах.

Нагадаємо, у 2018 році Львів відвідали більше 2 мільйонів туристів. А наприкінці вересня 2018 року у Центрі туристичної інформації презентували Lviv City Card, яка включає безкоштовний проїзд в електротранспорті, вхід у близко 20 музеїв та галерей, оглядові екскурсії містом, підйом на вежу Ратуші, картку мобільного оператора і знижки у закладах-партнерах громадського харчування.

Крім цього, минулоріч дві громадські організації Львова отримали від міськради кошти для створення нових туристичних локацій у місті. 

Додамо, раніше Центр розвитку туризму замовив за 114 тисяч гривень дослідження туристів Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.