Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 16 квітня 2019, 18:15

16 квітня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 16 квітня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що сьогодні народного депутата Надію Савченко, яку підозрюють у підготовці терактів, звільнили під варти. 

У неї, а також в обвинуваченого у цій же справі Володимира Рубана, просто закінчився термін арешту, а суд не зумів продовжити запобіжний захід. Справу проти неї суд розпочне розглядати тільки 7 травня і до цього часу Надія Савченко буде на свободі і вже планує відвідувати засідання Верховної Ради.

Надія Савченко стала відомою на весь світ після того, як потрапила у полон бойовиків під час війни на Донбасі. Згодом її перевезли до Росії, де Савченко провела у в'язниці два роки.

Вона оголошувала голодування, яке тривало понад 80 днів.

Крім цього, українці цікавилися тим, що Генпрокуратура спростувала інформацію про замах на кандидата у президенти Володимира Зеленського. Затримана поблизу с. Іванковичі Київської області озброєна група осіб готувала злочин проти львівського кримінального авторитета Володимира Дідуха, а не Зеленського.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

- Сихівська РА замовила ремонт 23 вулиць району за 14 млн грн;

- Львівська міськрада продала приміщення у будинку на вул. Т. Копистинського, 16 за 313 тис грн мешканці Радехівщини;

- у Львові під стінами міської ради відбувся пікет проти незаконної забудови парку "Знесіння";

- У січні-лютому експорт товарів з Львівщини в Росію зріс на 4,1%, порівняно з цими міясцями минулого року, і становив 5253,7 тис дол.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.