Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Ліза Стансфілд

musicomh.com

Вівторок, 16 квітня 2019, 17:53

Ліза Стансфілд співатиме на Leopolis Jazz Fest

Ліза Стансфілд

Британська соул-співачка Ліза Стансфілд виступить 30 червня на сцені ім. Е. Рознера.

Відома британська соул-співачка Ліза Стансфілд (Lisa Stansfield) виступатиме цьогоріч на фестивалі Leopolis Jazz Fest. Її концерт відбудеться 30 червня на сцені ім. Е. Рознера.

Ліза Стансфілд уже понад 30 років об'єднує в своїй творчості соул і поп-музику. Перший успіх до співачки прийшов у 80-ті. В цей час вона виступала в складі групи Blue Zone.  Їхня композиція "Big Thing" зайняла 11-те місце у Великобританії і увійшла в топ-10 танцювального чарту в Америці. З тих пір Ліза Стансфілд продала більше 20 мільйонів платівок. Її першим проривом став альбом "Affection" 1989 року і сингли: "All Around The World" (який досяг третього місця в американському чарті і першого в Великобританії), "What Did I Do To You", "Live Together", "You Can not Deny It" та "This Is The Right Time".

Вона отримала безліч нагород серед яких Brit Awards, Ivor Novello Awards і Billboard Music Awards. У 1999 році Стансфілд дебютувала у фільмі Свінг, для якого вона записала десять пісень. В останні роки випустила альбоми "Seven" (2014 року) і "Deeper" (2018). Нещодавно Ліза Стансфілд анонсувала осінній гастрольний тур в 2019 році, який буде присвячений 30-річчю з моменту випуску її дебютного сольного альбому "Affection".

Нагадуємо, що учасниками фестиваль Leopolis Jazz Fest 2019, який відбудеться у Львові з 26 по 30 червня, також будуть Боббі Макферрін та Дайана Кролл.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.