Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тарас Козак

Середа, 17 квітня 2019, 11:11

СБУ перевірить телеканали нардепа Козака

Тарас Козак

Петро Порошенко доручив СБУ перевірити інформацію щодо можливих загроз нацбезпеці з боку телеканалів "112.Україна" і NewsOne.

Про це повідомляє Українська правда.

Президент Петро Порошенко доручив Службі безпеки України перевірити інформацію про можливі загрози національній безпеці з боку телеканалів "112.Украіна" і NewsOne.

"Верховна Рада прийняла постанову про ризики, загрози для національної безпеки, які виходять від двох телеканалів. Перед тим, як розглянути це питання, я доручив правоохоронному органу, який відповідає за національну безпеку в Україні – СБУ терміново перевірити інформацію вищого політичного органу держави – Верховної Ради України", – наголосив Петро Порошенко.

За його словами, як тільки перевірку буде завершено, з її результатами ознайомлять телеканали, і вони зможуть висловити зауваження, які візьмуть до уваги.

Нагадаємо, що 5 жовтня 2018 року колишній депутат Опозиційного блоку Євген Мураєв продав телеканал NewsOne львівському нардепу Тарасу Козаку. Згодом стало відомо, що Козак також придбав і "112 Україна", який раніше належав швейцарській компанії Plirofories AG.

Таким чином, Тарас Козак є власником всіх шести телеканалів, що входять до групи "112 Україна".

Додамо, у лютому цього року NewsOne та "112 Україна" створили міжнародну редакційну раду спільно з депутатами Європарламенту. А того ж місяця Нацрада України з питань телебачення та радіомовлення звинуватила "112.Україна" у розпалюванні ворожнечі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.