Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Середа, 17 квітня 2019, 13:21

Львівщину в день виборів охоронятимуть 8,5 тисяч поліцейських

львівська поліція

Сьогодні поліція Львівщини перейшла на посилений варіант несення служби – 21 квітня область охоронятимуть 8,5 тисяч поліцейських.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Поліцію Львівщини перевели на посилений варіант несення служби для недопущення порушень та виборчого законодавства під час другого туру виборів Президента України, який відбудеться 21 квітня.

Зокрема, у Львові та області до охорони публічного порядку, а також для оперативного реагування на порушення виборчого законодавства будуть залучені близько 8,5 тисяч правоохоронців.

Охороняти публічний порядок під час виборів спільно з працівниками Нацполіції Львівщини будуть патрульні, військовослужбовці Нацгвардії України, працівники ДСНС, офіцери та курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ, а також прикордонники.

Крім цього, у поліції створили додаткові слідчо-оперативні групи для належного реагування на повідомлення про скоєння правопорушень та порушень виборчого законодавства, працюватимуть додаткові наряди вибухотехніків та кінологів для реагування на повідомлення про виявлення небезпечних чи підозрілих предметів.

Наразі усі 12 окружних виборчих комісій на Львівщині вже перебувають під цілодобовою охороною поліції.

Нагадаємо, переможцем першого туру президентських виборів став Володимир Зеленський, який набрав 30,24% голосів. Другим став чинний президент Петро Порошенко з результатом в 15,95% голосів.

ЦВК офіційно оголосила, що другий тур відбудеться 21 квітня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.