Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Руслан Кошулинський

Четвер, 18 квітня 2019, 16:07

Кавалок електорату Кошулинського голосуватиме за Порошенка

Руслан Кошулинський

41% українців, які голосували під час першого туру президентських виборів за Руслана Кошулинського, підтримають у другому турі Петра Порошенка.

Про це свідчать результати опитування, проведеного соціологічною групою "Рейтинг" 12-16 квітня 2019 року.

За даними соцопитування, 41% виборців кандидата у президенти від ВО "Свобода" Руслана Кошулинського підтримають у другому турі президентських виборів чинного президента Петра Порошенка, натомість прихильники екс-глави СБУ Ігора Смешка, лідера "Громадянської позиції" Анатолія Гриценка та лідера ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко надають перевагу лідеру партії "Слуга народу" Володимиру Зеленському.

Із тих, хто не визначився під час першого туру виборів, 19% проголосують за Володимира Зеленського. Також 34% мешканців західних областей України підтримують Зеленського, а 35% – Порошенка.

Крім цього, у перемогу на виборах Володимира Зеленського вірять виборці усіх кандидатів у президенти, які брали участь у першому турі виборів, окрім виборців Порошенка.

Зазначимо, помилка репрезентативності дослідження становить не більше 2%, було опитано 3000 респондентів віком від 18 років і старше.

Нагадаємо, Руслан Кошулинський витратив майже 16 мільйонів гривень на передвиборчу кампанію. Левову частку коштів складають внески партії у розмірі 6,5 млн грн та фізичних осіб у розмірі 9,3 млн грн.

Додамо, чинний президент України і кандидат у президенти Петро Порошенко погодився взяти участь в дебатах з лідером партії "Слуга народу" Володимиром Зеленським на НСК "Олімпійський" 19 квітня о 19:00 год. МВС очікує, що на дебати між Порошенком і Зеленським прийдуть подивитися більше 60 тисяч людей.

Раніше Варіанти проаналізували дії Зеленського і Порошенка щодо дебатів у статті "Зе-зе-зе і по-по-по".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.