Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Гірняк

Неділя, 21 квітня 2019, 18:42

Гірняк хвилюється за зеленкуватість Зеленського

Володимир Гірняк

Володимир Гірняк вважає, що майбутнім президентом України стане Володимир Зеленський.

Про це заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк заявив сьогодні під час прес-конференції у Львові.

Під час розмови він проаналізував діяльність чинного президента України та розповів про ризики одного з кандидатів у майбутні президенти Володимира Зеленського.

"Найбільша небезпека – це питання некомпетентності одного з кандидатів. Зараз велике значення має те, хто буде найближчими людьми до майбутнього президента, яким, швидше за все, стане Зеленський. Вже починають гуляти певні прізвища про те, хто буде головою Львівської обласної адміністрації" – заявив заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк.

За його словами найбільшою помилкою чинного президента було відсутність реакції на скасування закону про незаконне збагачення. Також він вважає, що Володимиру Зеленському важливо сформувати кадрову стратегію.

"Президент – це не монарх і не цар, і не може сам призначати голову обласної держадміністрації. Такого не буде. Просто так призначити кота у мішку, щоб ця людина з першого ж дня ефективно працювала" – додав Володимир Гірняк.

Крім цього він додав, що Львівщина вимагає від майбутнього президента позицій щодо ключових питаннь, а саме: курсу до ЄС, єдиної державної мови та квот на телебаченні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.