Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аеропорт Львів

Понеділок, 22 квітня 2019, 12:12

Аудитори перевіряють фінанси Львівського аеропорту

аеропорт Львів

Рахункова палата перевіряє ефективність використання коштів бюджету та управління держмайном в аеропортах "Бориспіль" та "Львів".

Про це повідомляє прес-служба Рахункової палати України.

Рахункова палата проводить перевірку ефективності використання коштів бюджету та управління держмайном в аеропортах "Бориспіль" та "Львів".

"Відповідний аудит, у сфері авіатранспорту та використання повітряного простору вже розпочався у Міністерстві інфраструктури, Державній авіаційній службі та у аеропортах "Бориспіль" та "Львів", – йдеться у повідомленні.

Аудитори оцінять, наскільки розпорядники та одержувачі бюджетних коштів результативно, законно, економно та продуктивно їх використовують, та чи ефективне управління майном держпідприємств.

"За результатами перевірки об'єктам контролю будуть надані рекомендації щодо ефективності виконання повноважень у сфері авіатранспорту та використання повітряного простору України", – повідомляє прес-служба.

Нагадаємо, у березні уряд схвалив пропозицію передати Львівський аеропорт  в концесію.

Додамо, на початку квітня у Львівському аеропорті офіційно представили авіарейс до Риги. З червня Італійська авіакомпанія Ernest Airlines відновить авіарейси зі Львова у Венецію. 

Зазначимо, у березні аеропорт "Львів" перевіз більше 130 тисяч пасажирів,відтак попит на авіаперевезення збільшився на 59,2%, порівняно з цим місяцем 2018 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.