Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

vsiknygy.net.ua

Понеділок, 29 жовтня 2012, 14:18

«Яскраві канікули» чекають на дітей з малозабезпечених львівських сімей

Протягом тижня шкільних канікул, які розпочинаються сьогодні, 29 жовтня, діти з малозабезпечених та багатодітних львівських сімей в межах проекту «Яскраві канікули» зможуть щодня брати участь в акціях, екскурсіях та майстер-класах, які для них підготували організатори - соціальна кампанія «Добрі справи» спільно з культурними та розважальними закладами міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Уже сьогодн об 11.30 год. для дітей відбудеться екскурсія у Музично-меморіальному музеї імені Соломії Крушельницької, після якої на них чекатиме солодке частування у кав'ярні «Gloria Jean's». Під час екскурсії діти пройдуться коридорами помешкання видатної львів'янки та ознайомляться з багатою експозицію музею.

Інша група дітей об 11.20 год в кінотеатрі «Кінопалац» зможе безкоштовно переглянути мультфільм «Монстри на канікулах». 20 діток після знайомства з героями мультфільму матимуть гостину у ресторації «The Grill».

Координатор соціальної кампанії «Добрі справи» Оксана Івасина розповіла: «До проекту долучилися багато львів'ян: як підприємців, так волонтерів, які своїми зусиллями дарують діткам із соціально незахищених родин справжнє свято».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.