Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Володимир Дідух

from-ua.com

Середа, 24 квітня 2019, 13:55

Поліція знову затримала чоловіка, який вчинив замах на Володимира Дідуха

Володимир Дідух

Зловмисника, якому інкримінують замах на кримінального авторитета Володимира Дідуха, затримали за підозрою у вчиненні інших злочинів.

Поліція повторно затримала Андрія Солтиса, ймовірного співорганізатора замаху на львівського кримінального авторитета Володимира Дідуха за підозрою у вчиненні інших тяжких злочинів, якого Святошинський районний суд Києва випустив під заставу.

Напередодні суд обрав стосовно чоловіка запобіжний захід у вигляді внесення застави у розмірі 192 тис. грн. На виході з ізолятора тимчасового тримання поліція повторно затримала чоловіка за підозрою у вчиненні інших тяжких злочинів.

За словами першого заступника голови Національної поліції В'ячеслава Аброськіна, органи прокуратури підтримають підозру і обвинувачення стосовно затриманого зловмисника. Він також додав, що суд відпустив під заставу саме співорганізатора замаху на вбивство, який готував цей злочин протягом кількох місяців.

"Убивство планувалося із застосуванням кулемета калібру 12,7, з якого жертву мали розстріляти на відкритій місцевості. Дальність пострілу з такої зброї становить 3,5 кілометра, що могло призвести і до чисельних інших жертв серед випадкових людей" – зазначив правохоронець.

Нагадаємо, 16 квітня у Київській області затримали трьох чоловіків, які планували вбивство львівського кримінального авторитета Володимира Дідуха.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.