Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 24 квітня 2019, 18:15

24 квітня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 24 квітня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що Чистий четвер, або як його ще називають – Великодній четвер, завжди припадає на сьомий тиждень Великого посту і відзначається за три дні до світлого дня Воскресіння Христового.

Відтак, у 2019 році українці відзначатимуть Чистий четвер 25 квітня. Цього дня у кожній оселі повинно бути чисто, охайно та прибрано. 

Також українці цікавилися тим, що на зустрічі президента України Петра Порошенка з депутатами і міністрами від партії "Блок Петра Порошенка "Солідарнсть" було вирішено оновити партію. Політична сила, яка буде створюватися на базі існуючої буде, правоцентристською, а особлива увага на зустрічі приділялася народним депутатам із Львівщини.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

- депутат Львівської міської ради Роман Федишин задекларував 8,1 млн грн доходу, 6,7 млн грн готівки та витрати на навчання у США і Великій Британії;

- при впровадженні е-квитка у Львові перестануть діяти пільгові посвідчення;

- депутат Львівської міської ради Петро Адамик задекларував 2,1 млн грн доходу, інвестиційну угоду на 7 млн грн та пансіонат на Одещині;

- СБУ порушило кримінальну справу через соцопитування, в якому йдеться про можливе приєднання Галичини до Польщі;

- депутат Львівської міської ради Андріян Гутник задекларував 1,4 млн грн доходу, 4,3 млн грн готівки і нову нерухомість;

- до Гніздичівської об'єднаної громади приєднали ще 7 сусідніх сіл;

- Львівська міськрада замовила за 7,9 млн грн реставрацію пам'ятки архітектури на проспекті Т. Шевченка у ПП "Володар-маркет".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.