Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Парубій

Четвер, 25 квітня 2019, 13:26

Побігеньчик Портнова поволі обломується з відставкою Парубія

Андрій Парубій

Нардеп Валерій Писаренко продовжить збирати підписи для зняття з посади спікера парламенту Андрія Парубія до 14 травня.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як заявив нардеп з фракції "Відродження", екс-регіонал Валерій Писаренко, який 23 квітня ініціював збір підписів для зняття з посади голови Верховної Ради України Андрія Парубія, постанову про відкликання не внесли до порядку через недостатню кількість голосів, однак він продовжить їх збирати до 14 травня.

"Сьогодні постанова точно не буде розглянута. Наразі ще не зібрано необхідної кількості голосів. Ми очікуємо, що будемо збирати голоси до 14 травня. Це тривале питання. Деякі фракції взяли час для того, щоб провести консультації. Ми очікуємо рішень фракцій" – наголосив Валерій Писаренко.

Зазначимо, що для відкликання спікера Верховної Ради необхідно зібрати щонайменше 150 підписів для розгляду на пленарному засіданні. Рішення вимагає мінімум 226 голосів депутатів.

Нагадаємо, раніше Андрій Парубій заявив, що поставить питання про свою відставку на голосування лише після ухвалення закону про українську мову. За цей закон сьогодні проголосували 278 народних депутатів.

Також Парубій запевнив, що Верховна Рада буде безперебійно працювати до жовтня цього року, а ще перед другим туром виборів заявив, що програма Володимира Зеленського нагадує програму "Партії Регіонів" та Віктора Януковича.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.