Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Мистецтво

umma.org.ua

Понеділок, 29 жовтня 2012, 16:40

Виставка творів сучасного українського мистецтва відкриється у Львові

У середу, 31 жовтня, о 17:00 в Українському католицькому університеті (вул. Хуторівка, 35а) відбудеться відкриття післяпленерної художньої виставки сучасного українського мистецтва «Криниця-2012».

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

В УКУ експонуватимуться 32 художні роботи. А вже 17 листопада частина експонатів буде представлена серед лотів аукціону на П’ятому Благодійному Бенкеті у Києві на підтримку Університету.

«Авторами картин є учасники десятиденного мистецького пленеру у м. Криниця (Республіка Польща), який у вересні вперше організував Український католицький університет за сприяння оІвана Піпки, пароха місцевої парафії УГКЦ. Серед учасників пленеру були Альбіна Ялоза з Одеси, Антон Логов з Києва, львів’яни Сергій Савченко, Теодозій Салій, Мар’яна Мотика, Михайло Барабаш та Анна Атоян», – зазначено у повідомленні.

Кожен учасник подарував Університету по дві роботи, частина з яких стане лотами аукціону ювілейного П’ятого Благодійного Бенкету в Києві на підтримку УКУ. Інші картини стануть символічним започаткуванням університетської музейної колекції сучасного мистецтва.

Виставка триватиме 2 тижні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.