Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

www.loda.gov.ua

Понеділок, 29 жовтня 2012, 16:56

VII етап чемпіонату України з гірських автоперегонів «Львівська брама» пройде на Львівщині у листопаді

2-3 листопада цього року у Сколівському районі Львівської області відбудеться VII етап чемпіонату України з гірських автоперегонів «Львівська брама».

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

Заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба розповіла: «У змаганнях візьмуть участь близько 20 екіпажів з усіх областей України. Змагання відбуватимуться під патронатом Львівської обласної державної адміністрації. Організатори змагань є Автомобільна федерація України та Галицький автомобільний клуб».

Перший етап чемпіонату України з гірських автоперегонів відбувся 28 квітня 2012 року у Закарпатській обл. (с. Ужок, Ужоцький перевал), II етап відбувся 20 травня 2012 року у Чернівецькій обл. (с. Вижинка, перевал Німчич), III етап відбувся 21 липня 2012 року у Львівській обл. (с. Климець, Верецький перевал), IV етап відбувся 22 липня 2012 у м. Львові (Високий Замок), V етап відбувся 23 серпня 2012 року в Івано-Франківській обл. (с. Кривопілля, Кривопільський перевал), VI етап відбувся 24 серпня 2012 року в Івано-Франківській обл. (гірськолижний курорт «Буковель»).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.