Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

"Львівська автобаза №1"

скрін з google.maps

П'ятниця, 26 квітня 2019, 13:15

"Львівська автобаза №1" збудує новий корпус на Пасічній

"Львівська автобаза №1"

Львівська міськрада дозволила збудувати адміністративний корпус "Львівській автобазі №1" на вулиці Пасічній, 127.

Сьогодні, 26 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво ТзОВ "Львівська автобаза №1" адміністративного корпусу на вул. Пасічній, 127.

Для будівницвта корпусу у міськраді виділили дві земельні ділянки площею 0,1500 га 5,1024 га, які призначені для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, а також для розміщення та експлуатації
основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної,
машинобудівної та іншої промисловості.

У міськраді встановили, що висота будівлі не повинна перевищувати 33,50 метрів. Функціональне призначення земельних ділянок – зона КС-6 – зона технопарків відповідно до зонінгу Сихівського району.

За даними YouControl, ТзДВ "Львівська автобаза № 1" вже 25 років спеціалізується на роботі вантажного автомобільного транспорту. Засновників підприємства є понад 30, однак основна частина – 77% акцій належить львів'янину Ігорю Грицишину. Керівником підприємства є Віктор Хром’як. 

Нагдаємо, у 2018 році Львівська міськрада дозволила будувати логістичний центр "Львівській автобазі №1".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.