Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

мода

handbag.com.ua

П'ятниця, 26 квітня 2019, 14:18

У Львові відбудеться Lviv Fashion Park

мода

"Західноукраїнський кластер модних індустрій" ораганізовує 4-5 травня Lviv Fashion Park.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні виконком Львівської міської ради вніс зміни у додаток до рішення виконавчого комітету "Про затвердження переліку виставково-ярмаркових заходів, які проводитимуться у м. Львові у 2019 році", згідно з яким, 4-5 травня у Львові відбудеться вистава-ярмарок Lviv Fashion Park.

За словами директора департаменту економічного розвитку І. Кулинича, дійство, п час проведення буде презентація колекцій одягу, відбудеться біля пам'ятника І. Франку. Огранізовує подію Громадська організація "Західноукраїнський кластер модних індустрій".

За даними сайту YouControl, організацію зареєстрували у 2018 році "Беладонна", ТзОВ "Грегорі", ТзОВ "Львівська інноваційна школа кравецької майстерності", ТзОВ "Самбай", ТзОВ "Торговий дім "Жива", ТзОВ "Юлінде", ГС "Національне галузеве партнерство в легеій промисловості України "Фешн Глобус Юкрейн". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.