Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

http://ura-inform.com

Понеділок, 29 жовтня 2012, 18:03

Виборці і державний реєстр однаково винні через проблеми зі списками

Вина через проблеми зі списками виборців на цьогорічних виборах до парламенту лежить як на самих виборцях, так і на відділі державного реєстру виборців.

Про це сьогодні, 29 жовтня на прес-конференції заявив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців, заступник голови робочої групи із сприяння, підготовки та проведення виборів Львівської ОДА Федір Алєйніков.

Він зазначив, що кожен виборець, який виявив будь-яку помилку у списках виборців, відповідно до закону про вибори народних депутатів, мав повідомити про порушення, адже такі списки складались двічі.

Недоопрацювання ж відділу державного реєстру виборців, за словами Алєйнікова, полягало в роздаванні іменних запрошень.

«Ми бачили дуже сумну картину - коли роздавались іменні запрошення, і вони часто-густо опинялись у смітниках, в калюжах, на вулиці, розкидані. І, відповідно, виборці не мали можливості перевірити саме той список виборців, який був зазначений в іменному запрошенні», – зазначив Алєйніков.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.