Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ціни на газ

bbc.com

Середа, 1 травня 2019, 13:41

Нафтогаз з 1 травня знизив тариф на газ для населення

ціни на газ

НАК "Нафтогаз" України з 1 травня знизив тариф на газ для населення.

"За дорученням Кабінету Міністрів України НАК "Нафтогаз України" спільно з представниками уряду розробила новий механізм визначення регульованої ціни, який дає змогу не лише уникнути підвищення вартості газу для населення і теплової генерації з 1 травня 2019 року, а й зменшити її до рівня 8247 грн за тис. куб. м (кінцева роздрібна ціна)", - повідомила прес-служба компанії.

Такий підхід і такий рівень ціни було узгоджено на нараді за участю прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана та голови правління "Нафтогазу" Андрія Коболєва, - зазначено у повідомленні. 

Відповідно діючому механізму, якщо ринкова ціна газу для промислових споживачів нижча встановленої в постанові КМУ від 19 жовтня 2018 року, ціна для населення відповідно знизиться. Якщо ж ринкова ціна газу для промисловості зросте понад визначений урядом рівень, то ціна для населення залишиться на цьому рівні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.