Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Труша, 8

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 7 травня 2019, 16:00

Одеситка придбала приміщення у Франківському районі Львова

вул. Труша, 8

Львівська міськрада продала приміщення у будинку на вул. Труша, 8 за 171 тис грн мешканці Одеської області.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro приміщення цокольного поверху на вул. Труша, 8 у Львові, загальною площею 33,3 кв.м.

Початкова ціна приміщення, виставленого на аукціон, який мав відбутися 11 квітня, становила 316 944 грн, однак тепер її зменшили до 158 472 грн. В управлінні комунальної власності пояснили, що приміщення не придбали під час першого етапу, відтак, повторний аукціон оголошується зі зниженням стартової ціни на 50%.

Повторний аукціон стартував 2 травня, участь у ньому взяла лише Інна Шварц (місто Котовськ Одеської області), яка викупила приміщення за 171 472 грн.

Будинок, в якому знаходяться приміщення, розташований в серединній частині центру Львова у Франківському районі, який характеризується в основному житловою забудовою міста. Поруч та неподалік об'єкта знаходяться: житлові будинки, магазини, сервісний центр Samsung, Музей Труша, Кульпарківський парк, автостоянка, церква, Генеральне консульство Чеської Республіки, середня школа, дитячий садочок.

Нагадаємо, раніше ТзОВ "Львівмедікалцентр", власником якого є адвокат Григорія Козловського Юрій Ломага, придбало приміщення у будинках на Площі Ринок, 12 і 13 за 34 млн грн.

А приміщення у будинку на площі Ринок, 38 придбала ТОВ "Крімсон Корп" за 56 млн грн, що на 6 млн грн більше, за початкову ціну. Також міськрада продала за 6 млн грн кам’яницю на Площі Ринок зі спадщини ЮНЕСКО та за 45 млн грн – кам'яницю на площі Ринок, 37.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.