Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   П'ятниця, 3 травня 2019, 13:10

Зараз важливо, аби ми не жили тільки минулим і не ділили Україну – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Депутати Верховної Ради повинні виконати усі свої ключові обіцянки – зняти депутатську, суддівську та президентську недоторканність, а також ухвалити закон про імпічмент Президента України.

Про це під час ефіру програми «Говорить Великий Львів» заявив голова Львівської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк.

За словами політика, українське суспільство повинно дати шанс новообраному Президентові, прийнявши присягу, виконувати свої обов’язки.

«Ми маємо чітко простежити, кого Володимир Зеленський рекомендуватиме на посади міністра оборони, голови СБУ, Генерального прокурора, міністра закордонних справ, а вже тоді вимагати від нього дієвих державницьких кроків», – наголосив Михайло Цимбалюк.

Очільник «Батьківщини» на Львівщині переконаний, що зараз важливо, аби «ми не жили тільки минулим, не ділили Україну, а вчилися працювати як цивілізована нація».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.