Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

футбольний майданчик

П'ятниця, 3 травня 2019, 16:47

У Червонограді відкрили два нові футбольні поля

футбольний майданчик

У Червонограді спорудили 2 футбольні майданчики за обласною програмою "Спортивний майданчик".

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні у Червонограді відбулось урочисте відкриття спортивних майданчиків за обласною програмою "Спортивний майданчик" та програмою "Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах". Участь у відкритті взяли голова Львівської облради Олександр Ганущин та начальник управління фізичної культури та спорту Роман Хім'як.

Для облаштування спортивного майданчика зі штучним покриттям неподалік Червоноградської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. № 8 використали 500 тис. грн з обласного бюджету та 1 млн. грн з місцевого.

Інший об’єкт відкрили на території Червоноградської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 1 за програмою "Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах", та використали 750 тис. грн з місцевого та 730 тис. грн з державного бюджету.

За словами начальника управління фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації Романа Хім’яка, за останні 5 років Червоноград посідає 1 місце в обласному рейтингу щодо введення в експлуатацію нових спортивних споруд.

На реалізацію "Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту у Львівській області на період до 2021 року" виділили 25 млн грн. Відтак, до кінця року на Львівщині планують облаштувати ще 88 спортивних майданчиків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.