Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   П'ятниця, 3 травня 2019, 17:15

Цимбалюк дав настанови для наступного очільника Львівщини

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк прокоментував ймовірність його призначення новим головою Львівської ОДА.

Голова Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк прокоментував для ІА ZIK розмови про ймовірність його призначення новим головою Львівської ОДА й дав настанови для наступного очільника Львівщини.

«Перед новим головою ЛОДА будуть стояти непрості завдання – насамперед, відійти від занадто великої політичної заангажованої, яка була при попередньому керівнику і реально займатися викликами і проблемами, які будуть стояти перед областю, – коментує М.Цимбалюк. – Чутки є різні, вони вже не вперше. Хочу сказати, що я ніколи не рвався на посади. Вважаю, що це непроста історія. Тому раджу усім тим, які стануть наступниками, завжди пам’ятати, коли вперше заходять у кабінет, як вони з нього будуть виходити: з якими думками, як будуть дивитися людям у вічі. І ніколи не можна переходити межу толерантності. І пам’ятати: коли є указ про призначення, буде і указ про звільнення».

«Поки що це тільки чутки. Зі мною ніякої розмови не було. Хоча я знаю деяких членів команди Зеленського. Але я на сьогодні є людиною з команди Тимошенко, і ці питання повинні вирішуватися, насамперед, у руслі співпраці нашої політичної сили з командою нового президента. Хоча після оголошення офіційних результатів Тимошенко заявила, що вона зробить усе, щоби допомогти новому президенту навести лад у державі», – додав Михайло Цимбалюк.

Як відомо, один із перших офіційних візитів новообраному президенту люди з його оточення радять здійснити саме на Львівщину. Представлення нового голови ЛОДА може стати для цього слушною нагодою. Наразі ж бачимо повний інформаційний вакуум щодо кандидатів на найвищі державні посади, то ж виглядає, що до голів ОДА руки нової команди поки не дійшли.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.