Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Во "Свобода"

zz.te.ua

Вівторок, 30 жовтня 2012, 11:23

«Свобода» заявляє про фальсифікації в окрузі брата Тягнибока

У виборчому окрузі №125 (Старий Самбір) окружна виборча комісія готує масові фальсифікації на користь кандидата в нардепи, заступника голови НАК «Навтогаз-Україна» Андрія Лопушанського.

Про це повідомляє прес-служба ВО «Свобода».

Як зазначається в повідомленні, місцева ОВК, яку контролює Лопушанський, займається штучним затримуванням прийому протоколів з дільниць, а згодом, порушуючи закон «Про вибори народних депутатів України», почала приймати протоколи з трьох-чотирьох дільниць одразу

Згідно з паралельним підрахунком голосів в окрузі, як повідомляє прес-служба, перемогу тут здобуває свободівець Андрій Тягнибок, за якого проголосували понад 37,29% виборців.

«Його найближчий конкурент – олігарх, заступник глави НАК «Нафтогаз-Україна» Андрій Лопушанський – відстає від кандидата-свободівця майже на 10% голосів, що становить понад 8 036 голосів», - зазначає прес-служба.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.