Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

авіарейси

Понеділок, 6 травня 2019, 13:29

Авіарейс Київ-Ужгород, який зупинявся у Львові скасовують через нерентабельність

авіарейси

10 травня виконають останній авіарейс за маршрутом Київ-Ужгород.

Про це повідомляє "РБК-Україна".

Цього тижня буде виконано останній авіарейс Київ-Ужгород компанії "Мотор Січ", після чого польоти припинять через нерентабельність.

Як повідомили в компанії "Мотор Січ", останній  виконають 10 травня, а 17 травня офіційно оголосять про припинення польотів по цьому напрямку. Зараз придбати квитки можна тільки на 10 травня.

Нагадаємо, авіарейс за маршрутом "Київ-Ужгород" запустили 15 березня, його особисто відкривали міністр інфраструктури Володимир Омелян і президент Петро Порошенко, який прибув на Закарпаття з візитом в якості кандидата.

Зазначимо, рейс з Києва до Ужгорода здійснювався з двогодинною пересадкою у Львові, польоти здійснювалися раз на тиждень.

Додамо, на початку квітня у Львівському аеропорті офіційно представили авіарейс до Риги. З червня Італійська авіакомпанія Ernest Airlines відновить авіарейси зі Львова у Венецію. 

Зазначимо, у квітні аеропорт "Львів" перевіз більше 155 тисяч пасажирів, відтак попит на авіаперевезення збільшився на 48,2%, порівняно з цим місяцем 2018 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.