Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Понеділок, 13 травня 2019, 11:20

На Львівщині на 7 років засудили дилерів за постачання наркотиків у виправну колонію

львівська поліція

Суд визнав винним трьох чоловіків, які здійснювали збут наркотиків у Львівській виправній колонії №48 та засудив їх до 7 років позбавлення волі.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Сихівський районний суд Львова оголосив обвинувальний вирок щодо трьох неодноразово судимих громадян, яких звинувачували в організації та збуті наркотиків у Львівській виправній колонії №48.

Як встановили слідчі, обвинувачені 43, 39 та 35 років здійснювали збут наркотиків на замовлення в'язнів, що відбували покарання у колонії.

Засуджені виконували вказівки, які отримували від спільників по телефону. Вони перекидали через паркан наркотичні засоби "бупренофін" та "метадон" і за надані послуги отримували грошову винагороду.

Поліцейські та працівники колонії затримали двох з трьох наркодилерів під час передачі наркотиків. Згодом правоохоронці викрили і третього зловмисника.

Таким чином, суд призначив одному з обвинувачених покарання у вигляді 7 років та 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна, інших двох засудили до 7 років позбавлення волі, теж з конфіскацією майна.

Наразі правоохоронці з'ясовують причетність інших осіб до скоєння злочину.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.