Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

музей

Понеділок, 13 травня 2019, 13:18

Москаленко визначатиме кращого музейника Львова

музей

Андрій Садовий створив комісію для відбору кращого музейника Львова, яку очолив Андрій Москаленко.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №210 від 11 травня 2019 року.

Андрій Садовий розпорядився створити комісію для здійснення конкурсного відбору серед працівників музею на отримання грошової винагороди, відповідно до Програми відзначення працівників музейних закладів м. Львова.

"Утворити конкурсну комісію для здійснення конкурсного відбору серед кандидатів на отримання одноразової грошової винагороди" – йдеться у документі.

Керівником комісії став заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко. 

До складу комісії також увійшли: директор департаменту розвитку, в.о начальника управління культури Наталія Бунда; депутат міської ради, секретар постійної комісії культури, молодіжної політики та спорту Юлія Хомчин; куратор виставкових проектів, засновник арт-центру "Я галерея" Павло Гудімов; завідувач кафедри культурології Українського католицького університету Зоряна Рибчинська; доктор історичних наук, віце-президент Українського національного комітету Міжнародної ради музев Петро Чмелик; кервіник проекту "Міський медіа архів" Центру міської історії Центрально-Східної Європи Богдан Шумилович.

Згідно із розпорядженням, комісія має провести конкурсний відбір серед музейних працівників та визначити не більше 6 переможців конкурсу.

Нагадаємо, 10 квітня Львівська міська рада оголосила про початок конкурсу на визначення найкращих працівників львівських музеїв. Переможці зможуть отримати грошову винагороду від 20 до 50 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.